Audit Monitor Workshop – Op locatie

icons-5Wordt u regelmatig geauditeerd door uw software fabrikanten?

In2SAM helpt u met besparen en het vermijden van onnodige risico’s!

Stelt u uw relatie met uw software fabrikanten op prijs? Niet al te veel hopen wij! Gezien de uitspraken van diezelfde fabrikanten in elke audit aankondiging geven zij in ieder geval de suggestie dat zij de relatie in ieder geval heel anders bezien.

Naast het feit dat er in bijna elke audit welk compliance breuken worden gevonden – en volgens ons onderzoek zijn die nagenoeg allemaal onjuist- betaalt u veel geld dat een betere bestemming had kunnen hebben. Daarnaast is ook nog het feit van de interne kosten voor de uitvoering van een audit!

Wij hebben ontdekt dat de meeste bedrijven niet goed georganiseerd zijn om zich op de juiste wijze tegen een audit te verweren. Er zijn verschillende redenen waarom audit fout uitpakken:

  • gebrek aan interne communicatie tussen afdelingen,
  • betrouwbaarheid van informatie omtrent gebruik en bezit,
  • afdoende kennis op gebied van juridische rechten en regels,
  • geen standaard protocol of procedures.

In2SAM heeft een maatwerk workshop voor iedere organisatie of bedrijf die u in staat stelt om een adequate verdediging te creëren tegen elke software audit

Gedurende onze 2-daagse workshop welke contractuele voorwaarden en wetten er beschikbaar zijn om u te helpen,  welke rechten kunt u een beroep op doen, hoe maak ik een sluitend protocol – en last but not least; hoe organiseer ik dit alles tegen minimale kosten!

Natuurlijk is het altijd beter te voorkomen dan te genezen en dus audits te voorkomen middels een solide licentie administratie conformISO19770 standaard te hebben geimplementeerd en uit te voeren.

De Workshop is geschikt voor medewerkers van de navolgende afdelingen:

  • Procurement
  • Juridische afdeling/Legal
  • CIO office
  • IT / Systeem beheer
  • Security manager
  • en bij voorkeur doen ook de betrokken senior level mee.

Middelgrote en grote ondernemingen zijn de afgelopen jaren geconfronteerd met boetes die in de vele miljoenen bedroegen, vele verantwoordelijke managers raakten hun rol of zelfs hun job kwijt naar aanleiding hiervan. Momenteel zien wij nog steeds een toename in het aantal audits en dus loopt het risico voor de bedrijven nog steeds op.

Tijdens onze 2 daagse -in house workshop maken wij uw organisatie klaar voor de volgende software audit!

Indien u wenst kunnen wij deze ook geheel naar uw wensen aanpassen, vul daarvoor het contact formulier in.