Software Licentie Awareness Training ®

Uw medewerkers gaan meer en meer Software as a Service (SaaS) afnemen en met BYOD werken. Hoe zorgt u er nu voor dat naast uw IT mensen ook uw gehele organisatie bewust is van de risico’s die gepaard gaan met software en licenties?

Om die reden hebben wij de Software Licentie Awareness Training ontwikkeld. Deze training geeft alle medewerkers in de organisatie inzicht en begrip voor de uitdagingen rondom software en licenties. Iedere medewerker die met uw ICT zaken in aanraking komt zou het certificaat dat met deze training kan worden behaald moeten hebben. Het brengt vroegtijdig inzicht in risico’s, maar ook potentiële besparingen kunnen sneller zichtbaar worden gemaakt en gerealiseerd.

Doel en opzet van de training

De Software Licentie Awareness Training is ontworpen om te verzekeren dat de medewerkers de risico’s begrijpen, die de verplichtingen in de regels en voorwaarden van licentieovereenkomsten en de auteursrechtwetgeving met zich meebrengen. Het helpt de organisatie van de medewerker om potentiële risico’s snel te detecteren en de kostenbesparingen sneller te realiseren.

De weergegeven slide geeft de onderdelen weer, waaruit de training is opgebouwd.

De cursus wordt als standaard onlinetraining aangeboden. Indien gewenst kunnen onderdelen aangepast worden (maatwerk) aan uw organisatie.

Neem contact met ons op over de Software Licentie Awareness Training. De training is een onderdeel van ons Awareness Compliance Programma cursusaanbod. Meer informatie over dit programma download u hier.