Audit Monitor Certificering

certification-icon

Software fabrikanten worden steeds aggressiever naar hun klanten! gedurende de laatste twee a drie jaar geven de rapporten aan dat meer dan 60% van de organisaties welke waren ondervraagd, één of meerdere aggressieve audits te hebben ondergaan.

Gedurende onze 2-daagse cursus leren we onze deelnemers de verdedigende tactieken, hoe de organisatie te structurereren, om in staat te zijn op de juiste manier te responeren op de auditors eisen. Hij of zij leert hoe intern support te regelen terwijl ook de nodige kennis wordt opgedaan benodigd om alle problemen op gebied van de audit te kunnen opvangen en pareren.

Denk in deze context aan:

  • Privacy laws and legal response
  • Data protection
  • Testen van aangeleverde audit scripts
  • Data leakage
  • Commerciele data problemen
  • Security problemen

Wij demonstreren de basics waar een audit protocol aan zou moeten voldoen. De deelnemer leert zaken als; de juiste attitude, strikt communicatieprotocol zowel in- als extern. De training is in hoge mate interactief. Gedurende de twee cursusdagen worden 3 real life audit cases diepgaand behandeld. Omdat de twee dagen meestal niet opeenvolgend zijn krijft de deelnemer een beperkte hoeveelheid ‘huiswerk’ in de vorm van Case 2.

Dag 2 zal grotendeels worden ingenomen door Case 3, welke ook de certificerings opdracht is.

Met de hulp van de In2SAM audit support experts kan uw organisatie significant besparen op de interne kosten van de audit en ook onnodige hoge incompliance kosten vermijden.

Open Cursus data NL:

Zie de evenementen kalender

International Course dates

Look in our Event calendar for the next course dates:

Indien gewenst kan deze cursus on-site bij de klant worden uitgevoerd bij voldoende animo. Voor informatie over deze optie vult u het contact formulier op deze site in.