Transitie projecten

icons-2Zoals vele bedrijven hebben de ICT processen een groei doorgemaakt terwijl het bedrijf verder groeide.

Anders dan de operationele processen zoals; incident, problem en wijzigingsmanagement is het proces Software Asset management minder gefocussed. Het is een meta proces dat ligt over procurement, operationele ICT processen en retirement proces. Helaas lopen veel implementaties mis doordat men de scope initieel te groot maakt en vaak niet ziet hoe een Agile aanpak vaak tot veel betere resultaten leidt.

Als uw organisatie besluit om na een Maturity onderzoek of bijvoorbeeld een 12Box assessment een project in te richten om SAM te implementeren dan bent u bij ons aan het juiste adres om dat te faciliteren of te leiden. Onze jarenlange ervaring met dergelijke projecten zorgt voor quick wins en snelle Return on investment (vaak al na enige maanden).

Onze aanpak is gestandaardiseerd, maar onze uitvoering is altijd maatwerk tegen geringe meerkosten. En het gaat uiteindelijk om de waarde die een dergelijk project levert aan uw organisatie of bedrijf en dat is de return on investment die wij garanderen.

Maak vooral eens een afspraak met één van onze specialisten om uw mogelijkheden te bespreken.